Dwarsdenkers met pit

Natuurlijk zijn de mensen van Altersum stuk voor stuk ervaren en deskundig. Ook hun flexibiliteit en enthousiasme spreken voor zich. Maar bovenal onderscheiden ze zich door een nét even andere kijk op de zaken. Maak kennis met:

Amber Maat, Annemiek de Groot, Fred Kagie, Kitty Spaan, Rob Buijs en Ruud Groen.

Kitty Spaan

(1967) Senior adviseur

“In mijn werk kom ik steeds weer in andere werelden. Het ene moment praat ik met sociale partners over afspraken over roosters en toeslagen. Het volgende moment spreek ik een medewerker die enthousiast vertelt over zijn werk als monteur en wat hem daarbij helpt of belemmert. In alle opzichten mensenwerk!

Mijn brede ervaring komt hierbij goed van pas. Na de sociale academie en de studie Sociologie werkte ik onder andere als manager in de thuiszorg, bestuurder bij de FNV en hoofd P&O bij de politie. Daarna heb ik als zelfstandig adviseur heel veel opdrachten uitgevoerd. En nu dus voor Altersum. Interessant en afwisselend werk, met een collegiale sfeer en een gemeenschappelijke kijk op arbeidsverhoudingen.

Projecten op het gebied van verandering van arbeidsvoorwaarden en -verhoudingen vormen mijn dagelijks werk. In mijn vrije tijd zit ik ook niet stil: zo volg ik de masteropleiding Advanced change management, als ik niet aan het toeren ben met de motor.”